Edgecam asennusmediat

Allaolevissa linkeissä on täydellinen asennusmedia pakattuna ZIP-tiedostoksi. 

Kysy DropBox -latauksen salasana sähköpostilla tai puhelimella.

Only registered Finnish EDGECAM users can download from Pathtrace Oy service.

Other users can download from local reseller: https://www.edgecam.com/globalresellers/


Fin-a = Suomen sekä eng. kielinen versio. Sisältää Pathtrace Oy:n lisätoiminnot.
Uk = Vain eng.kielinen versio. Alkueräinen asennusmedia.

Esim. Chrome-selaimessa aukeaa latauslinkistä DropBox-sivun näyttö.  Download-komento löytyy sivun oikeassa yläreunassa olevasta 'Nuoli alaspäin' ikonista ja valitsemalla 'Direct Download' tai oikeassa reunassa olevasta kolmea vaakasuoraa pistettä   . . .  painamalla.  Samantyyppinen toiminto löytyy kaikista selaimista.

Kopioi/Download (Save tai Tallenna) linkin ZIP-tiedosto(t) työpöydällesi. (Kestää noin 10 - 30 min. riippuen yhteysnopeudesta). Muista tallentaa myös erillinen ServiceUpdate (SU1, SU2 jne.) tarvittaessa, joka on linkissä ec202n-su-uusin.zip. Pakkaamme tuohon tiedostoon aina uusimman korjaussarjan.

 1. Latauksen jälkeen: Valitse jokainen ladattu .ZIP-tiedosto erikseen hiiren oikealla näppäimellä, valitse Ominaisuudet, valitse dialogin alareunassa oleva nappi, jolla ”Salli/Unblock” tiedoston käyttö koneella.
 2. Pura ensimmäinen .ZIP –tiedosto. Kun purkuohjelma kysyy kansionnimeä, syötä ec202n.n-dvd-fin-a. Edgecam 202n.n-fin-a-dvd on kokonaan yhdessä ZIP-tiedostossa.
 3. Käynnistä asennus StartHere.Hta (->EC2022.1) tai Setup.exe (EC2023.1->) tiedostoa tupla-klikkaamalla ec202n.n_dvd_fin_a -kansiossa.  StartHere.Hta (->EC2022.1) tai Setup.exe (EC2023.1->)   käynnistyksestä ohjelmisto tarkastaa, että olet purkanut tiedostot oikein.  Vältä asennusta \Edgecam-kansion tiedostoista, koska asennuksesta tulee helposti virheellinen tai puutteellinen ja joudut poistamaan asennuksen.Edgecam 202n.n 
 4. ServiceUpdate'n asennus (uusin korjaussarja).  Perusasennuksen jälkeen pura ec202n_su_uusin.zip ja aja EC202n.n.nnnn.exe

Suosittelemme, että asennat ohjelmiston suomenkieliseltä levyltä. 
Suomenkielisten levyjen asennuksessa saat mukana lisätoimintoja ja makroja, jotka ovat kehitetty suomalaisille asiakkaille.  Versiosta 2021.0 eteenpäin, lisäohjelmien joukossa on vanhemmille Edgecam-versioille käännettyjä PDI-toimintoja (32bit), jotka eivät toimi enää 64-bit 2020.0 versiossa.  Voit asentaa ohjelmiston suomenkieliseltä medialta ja vaihtaa käyttöliittymän kielen englanninkieliseksi ohjelmiston valikoista.

Käynnistysvinkkejä

 1. Kun käynnistät Edgecam-ohjelmiston ensimmäisen kerran, järjestelmä kysyy, kopioidaanko käyttäjätiedostot ’Local’ vai ’Public’ kansioihin.  Valitse ’Local’
 2. Kun käynnistät Edgecam-ohjelmiston ensimmäisen kerran ja ohjelmisto huomaa vanhemman Edgecam-version koneellasi, kysytään, haluatko kopioida ’Migrate’ vanhemmasta versiosta postprossorit, teemat yms. uuteen versioon.  Nykyään ’Migrate’ toimii hyvin ja voit antaa ohjelmistolle luvan kopioida käyttäjäkohtaisia asetuksia uuteen versioon.  Voit valita hyväksymisen jälkeen, mitkä tiedostot kopioidaan.
 3. Muista vaihtaa suomenkielisessä versiossa Teemaksi Oletus-EC202n.n-FIN, niin saat näkyviin lisämakrot.
 4. Lisenssin asennuksen ohjeet:
  Kun sinulla on vanha EDGECAM asennus koneessasi tai sinulla on jo server-koodi (1234-1234-1234-1234-1234-1234), käytä ohjetta https://www.cam.fi/blog/edgecam-lisenssi-asennus-internetist%C3%A4-ohje, jolloin tietokone luo ja hakee lisenssin suoraan Hexagon'in palvelusta.
  Kun käytät sähköpostin liitteenä toimitettua lisenssitiedostoa, käytä ohjetta https://www.cam.fi/blog/edgecam-lisenssi-asennus-lisenssitiedostolla-ohje

Fin-a, Fin-b jne. ovat suomenkielisellä käyttöliittymällä, Uk-versiot ovat alkuperäisiä englanninkielisiä versioita.  

Vasemmassa reunassa asennusmediat, oikeassa reunassa em. version uusin korjaussarja

Korjaussarjat ovat yhteisiä sekä Fin- että UK-kielisille asennuksille. Korjaussarjat ladattavissa ilman salasanaa.

Ohjelmistojen vanhempien versioiden asennusmedioiden latauslinkin lähetämme sähköpostilla.

Mikäli sinulla on vaikeuksia tiedostojen latauksessa, soita meille, lähetämme suorat linkit sähköpostiisi.